Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/slektnet/public_html/ninjalinks/functions.php on line 15

Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 in /home/slektnet/public_html/ninjalinks/functions.php on line 15
Frode sin slektside LINKER // // //Category - Kategori » HISTORIELAG

 • Meløy Historielag (541 hits)
  Meløy Historielg har til formål å verne om den lokale kulturarven i Meløy, berge den muntlige tradisjon om liv og arbeid i eldre tid og øke og spre kunnskap om Meløys fortid.
 • Rana Historielag (810 hits)
  Rana historielag har som formål å spre opplysning om museumsarbeid og å legge forholdene til rette for vitenskapelig samlingsarbeid og forskning innenfor disse fagområdene: a) lokalhistorie, b) arkeologi, c) målføre- og stadnamngransking, d) folkeminne- og folkelisvgransking, e) geologi, f) botanikk, g) zoologi.
 • Rana Slektshistorielag (440 hits)
  Rana Slektshistorielag (RSHL) har som formål å skape interesse for slektsgransking på faglig og kulturelt grunnlag. Laget skal utveksle erfaringer og informasjon.
 • Helgeland Museum (928 hits)
 • Vefsn Slektshistorielag (421 hits)
  Lagets hovedarbeidsfelt er, som navnet antyder, slektshistorie i videste forstand. Dvs.. at det er hobbyslektsforskere som utgjør hovedtyngden av medlemmene.
 • Álost slektshistorielag (352 hits)
  Álost - Alstahaug og omegn slektshistorielag.
 • Helgeland Historielag (661 hits)
  Siden dannelsen i 1970 har laget årvisst gitt ut 'Årbok for Helgeland' og har dermed sikret svært mye av regionens kulturelle, sosiale og økonomiske historie for ettertiden.
 • Jämtlands Läns Släktforskar Förening (528 hits)
  Föreningen Jämtlands Läns Släktforskare bildades år 1945 och är därmed en av de äldsta i Sverige.

Pages: 1

Return to categories - Tilbake til kategorier
Jeg håper at du har nytte av disse linkene.

// // Page hits since 1. Jan 2013: // ? //:: Hjem
:: Slektsdatabase
:: Bilder
:: Linker
:: Gjestebok